Friday, June 28, 2013

Jalan - Jalan Cari Pembekal Kain

Minggu lepas aku bawa la kawan linda dengan linda ushar cari pembekal kain dari vietnam. Dengar cerita kain sini memang tak jumpa kalai cari sendiri kat sana.

Sampai ja sini, aduhh...rambang mata la mak long sorang ni. Hehehe. Terasa juga nak ambil sikit nak cuba jual. Hehehe.

-
Harith @ GTab2

Sunday, June 23, 2013

Malam Minggu Bersama Isteri Tersayang

Malam ni lepas kawad komandan, aku bawa bini aku jalan-jalan ibukota Kuala Lumpur. Hehehe. Saja ja nak lepak santai sama marka aku ni. Walaupun dia la ni ketagih dengan Candy Crush Saga dia. He he he

Lama tak jalan jalan kawasan Jalan Raja Laut ni.

Sambil nak melawat kawan pejabat aku berniaga kat deretan gerai Uptown Kampung Baru di jalan Dewan Sultan Sulaiman, Kuala lumpur. Tapi nak melepak lama memang tak dapat la. Udara berjerebu, rasa tak selesa. Tak tau la berapa takat IPU kat kawasan tu. Jadi kami terus balik. 


Thursday, June 20, 2013

Keputusan Ujian Penglihatan

Semalam aku buat ujian penglihatan mata dekat BP Diagnostic Center Kajang. Hasilnya 6/6 mata kanan dan 6/7.5 mata kiri. Nampaknya mata kiri kurang sikit. Kata jururawat tu "mata abang belah kiri kureeeengg". Hahahaha.

Alhamdullilah mata aku masih cemerlang. Boleh guna untuk kebaikan dan terus berkhidmat. :-)

Monday, June 10, 2013

Bag Sandang Baru

Bag sandang baru aku, bini aku yang belikan ni. Seronoknyaaa....hehehehe
-
Harith @ CyanogenMod 10.1