Setup Yamaha 135LC Terbaru

/ Thursday, November 13, 2014 /

Aduh. Dalam dilema aku. Nak pakai ekzos perang ka nak pakai modi senyap. Tak berapa sedap la pakai ekzos senyap ni. Semput sangat. Huhu.


Ni spefikasi motor aku la ni:

Yamaha 135LC Super Sport Tahun 2010.
Semua asal lagi, kecuali pakai block Uma Racing 62mm, kaburator Kenihin PWK Thailand 28mm, high cam CMS, Spring valve keras, klach lumba dan ekzos modi perang ( tukar ekzos standard v2 modi manifold 28mm untuk meronda dalam taman = cam taik).

Hasilnya orang kata Standard Modi ja. Boleh la nak rapat meter. Tu pun selalu  makan asap juga. Hahahah.

-
Harith
Sent from my Sony Xperia™ smartphone.
   

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2010 Budak Belemoih™, All rights reserved
Design by DZignine. Powered by Blogger